Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 8:22 πμ

Βίντεο: “Ο δε ψευδής λόγος γίνεται παρά το πρώτον ψεύδος”

Ως πρόλογο του βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news, θα παραθέσουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Σσυσπείρωση” με τίτλο: “Η αντιλαϊκή κατρακύλα της Δημοτικής Αρχής ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ δεν έχει πάτο. Τώρα και κατασχέσεις για μικροφειλές!”.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14/2/2018 αποκαλύφθηκε ότι η Δημοτική Αρχή που εκλέχθηκε με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα συστεγάζει στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ, προχωρά σε κατασχέσεις σε βάρος μικροοφειλετών!
Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν κατάσχεση που πραγματοποίησε Τράπεζα για λογαριασμό του Δήμου για οφειλή 500 ευρώ (!) που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 850 έγινε σε.. λάθος άνθρωπο. Μάλιστα ο Δήμος ξεκίνησε ήδη νέα διαδικασία για την αναγκαστική είσπραξη του ποσού!
Ο ίδιος ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος ομολόγησε ευθαρσώς ότι η Δημοτική Αρχή κοινοποιεί ανελλιπώς στοιχεία οφειλετών για τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης ενώ στην προηγούμενη συνεδρίαση, στελέχη της διοίκησης διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους ότι ο δήμος δεν προχωρά σε κατασχέσεις.
Από τη μια ο Δήμος παραδίδει τους μικροοφειλέτες στις τράπεζες και από την άλλη παίρνει δήθεν πρωτοβουλίες ενάντια στους πλειστηριασμούς και στελέχη της Δημοτικής Αρχής…. διαδηλώνουν στα πρωτοδικεία.

Δείτε το βίντεο:

“Ο δε ψευδής λόγος γίνεται παρά το πρώτον ψεύδος.”

Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!