Συλλαλητήριο: Απειλές για “αίμα” – Παρέμβαση Αρείου Πάγου

0

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ως προς την ανάρτηση – απειλή, «μπορεί να χυθεί αίμα», στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, από μέλος του  Ρουβίκωνα στο  προσωπικό προφίλ του στο Facebook, παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου.

Η εντολή διεβιβάσθη στον προϊστάμενο  της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο, μαζί με δημοσιεύματα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) καθώς και βίντεο.

Στην ανάρτηση αναφερόταν αναλυτικά: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες. Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Λίγο αργότερα και ενώ η απειλή έκανε τον γύρο των ΜΜΕ, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ανέφερε:

«Ασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ΜΑΤ που παρακολουθούσαν, χωρίς να κάνουν τίποτα, έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ, δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά, ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;».

ΠΗΓΗtovima.gr
Προηγούμενο άρθρο«Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας»…
Επόμενο άρθροBrain drain: Το 70% των νέων θέλουν να φύγουν…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.