Ν.Φ.: Φορτηγό “έγδυσε” την στάση…

0

Το Σάββατο δημοσιεύσαμε φωτογραφία που είχε αναρτήσει κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας από την στάση λεωφορείων ‘Κομπαρσίτα’ (από το ξακουστό παλαιό κέντρο διασκέδασης) στην Λ. Δεκελείας, που έχει μείνει χωρίς στέγαστρο.

Ο τίτλος της είδησης ήταν: «Έγδυσαν» την στάση ‘Κομπαρσίτα’;;;

Μετά την δημοσίευση της είδησης και στην σελίδα της Fx στο Facebook (ΕΔΩ), δημότες μάς ενημέρωσαν ότι την στάση “έγδυσε” φορτηγό… που είχε πέσει πάνω στην στάση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο στέγαστρο. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου απομάκρυνε το στέγαστρο μετά το ατύχημα. Όμως, το χρονικό διάστημα -σύμφωνα με δημότες- που έχει περάσει από την αφαίρεση του στεγάστρου είναι μεγάλο. Η ζημιά δεν έχει αποκατασταθεί από τους αρμοδίους, η στάση είναι “στον αέρα”, όπως και όσοι πολίτες χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη στάση…

Προηγούμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: Κλειστοί την Δευτέρα (26/02) σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθροΚρητικός από τη Συρία ζει στα Χανιά και νιώθει σαν το σπίτι του…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.