Ανατροπή: Δολοφόνησαν τον φοιτητή στην Κάλυμνο;

0

Πλήρη ανατροπή φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για τον άδικο θάνατο του νεαρού φοιτητή, Νίκο Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τα αποτελέσματα ακυρώνουν ουσιαστικά τα ευρήματα του πρώτου ιατροδικαστή καθώς η σπλήνα ήταν άθικτη και δεν είχε υποστεί ρήξη.

Παράλληλα, δεν εντοπίστηκε υποθερμία, κάτι που αποκλείει το γεγονός το παιδί να έμεινε για μέρες ζωντανό και αβοήθητο, όπως είχε ειπωθεί αρχικά. Αντίθετα, ο θάνατος του 21χρονου ήταν ακαριαίος.

Επιπλέον δεν βρέθηκαν κατάγματα από πτώση σε βράχια, εντοπίστηκαν πολλαπλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα από θλων όργανο στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Σωκράτης Τσαντίρης τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, που συμμετείχε με άλλους τρεις ιατροδικαστές στη δεύτερη νεκροτομή που ζήτησαν οι συγγενείς, μιλάει πλέον ξεκάθαρα για εσφαλμένα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής.

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος, για την “υπογειοποίηση” που θα συζητηθεί στην Περιφέρεια Αττικής
Επόμενο άρθροΣυμπλοκές στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.