ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Κ. Συμπλοκές στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής! (Βίντεο)

Συμπλοκές στο Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής! (Βίντεο)
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στη συνεδρίαση της Πέμπτης (8/2), που είχε και θέμα στην ημερησία διάταξη, την γνωμοδότηση για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που αφορά την κατασκευή του Γηπέδου της ΑΕΚ.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, δεκάδες κάτοικοι από το Γραμματικό και τον Μαραθώνα κατέφθασαν στο υπουργείο Μεταφορών, όπου ήταν να γίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με αίτημα να συμπεριληφθεί το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού στην ημερήσια διάταξη.

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης οι κάτοικοι έκαναν κατάληψη στην έδρα, σήκωσαν πανό και απαίτησαν να συζητηθεί το θέμα τους. Επικράτησε ένταση, η οποία φάνηκε να εκτονώνεται όταν το συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει ειδική συνεδρίαση για το εν λόγω ζήτημα την 1η Μαρτίου, όμως στη συνέχεια οι κάτοικοι απαίτησαν να κάνουν κάποιες τοποθετήσεις και σήμερα, υποστηρίζοντας ότι κι άλλες φορές έχουν πάρει υποσχέσεις.

Σε κάποιο σημείο προκλήθηκε αναίτια ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ, σχετικά με το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επικράτηση των ψυχραιμότερων, ενώ η Περιφέρεια Αττικής όρισε ειδική συνεδρίαση για το ζήτημα του ΧΥΤΑ την 1η Μαρτίου.

Λίγο αργότερα όμως, τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα οπαδοί της ΑΕΚ και κάτοικοι του Γραμματικού να έρθουν στα χέρια και να προκληθούν συμπλοκές, που έληξαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και η συνεδρίαση διεκόπη οριστικά.

Δείτε Βίντεο-ρεπορτάζ ΕΔΩΚάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!