Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης…

0

O αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικός Τζίμης Πανούσης, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα, προδομένος από την καρδιά του.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Τζίμης Πανούσηςείχε καταρρεύσει επί σκηνής λόγω καρδιακού επεισοδίου και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε είχε γίνει γνωστό πως υπέστη κρίση κολπικής μαρμαργής. Μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01) ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκινητικά ήταν όσα εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί τον περασμένο Δεκέμβριο, την ώρα που ο Τζιμης Πανούσης μεταφέρονταν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ξαπλωμένος στο φορείο, ενώ κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τον χειροκροτεί, μέχρι να βγει έξω.

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή! Αποσύρονται παιδικά γάλατα- Κρούσματα σαλμονέλας
Επόμενο άρθροΣουβλακούπολη & Hamam έκοψαν την Βασιλόπιτα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.