Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 

0

Περίπου στις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000! Από τα μεγάφωνα ακούγονταν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν 0στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έλεγαν στο protothema ότι περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο.

Περίπου στις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000! Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων. Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ’ όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΔιαστημικός Άτταλος, νίκησε 8-0 το Δάσος Χαϊδαρίου!
Επόμενο άρθροBBC: Έλληνας μεταξύ των νεκρών από την επίθεση στην Καμπούλ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.