BBC: Έλληνας μεταξύ των νεκρών από την επίθεση στην Καμπούλ

0

Ένας έλληνας υπήκοος είναι μεταξύ των νεκρών στο μακελειό σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αφγανιστάν

στην πρωτεύουσα Καμπούλ, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC το οποίο επικαλείται εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας. Την ίδια στιγμή ο αριθμός θυμάτων ανέρχεται στους 18.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον 18 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 14 ήταν αλλοδαποί, σκοτώθηκαν στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι Ταλιμπάν τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν. «Δεκατέσσερις αλλοδαποί και τέσσερις Αφγανοί σκοτώθηκαν» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, Νατζίμπ Ντάνις, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Tolo, χωρίς ο ίδιος να διευκρινίζει ωστόσο τις υπηκοότητες των «αλλοδαπών».

Εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και «πολλοί Ουκρανοί».

in.gr

Προηγούμενο άρθροΞεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 
Επόμενο άρθροΑρχίζουν οι εκταφές Ελλήνων πεσόντων στην Αλβανία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.