Δυο φωτιές ταυτόχρονα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα!

0

Σύμφωνα με τις πρώτες

πληροφορίες, η πρώτη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε αποθηκευτικό χώρο της οδού Γ. Παπανδρέου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Λίγο πριν, σε κοντινή απόσταση και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Περικλέους και Κ. Βάρναλη στη Νέα Χαλκηδόνα, φωτιά ξέσπασε στον υπόγειο χώρο διώροφου κτιρίου. Στη φωτιά επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ πριν λίγο κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνες για το αν συνδέονται και οι δυο περιπτώσεις με εμπρησμό από ίδιο άτομο ή άτομα.

Νεότερα σε λίγο…

Προηγούμενο άρθροΚαλή Χρονιά!
Επόμενο άρθροΒίντεο: Πρωτοχρονιά με Φωτιές σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.