Ανακοίνωση Δήμου για την ανεξαρτητοποίηση δημοτικού του συμβούλου

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Παπακώστα

Η δημοτική παράταξη της Δύναμης πολιτών ενημερώθηκε μέσω του πρωτοκόλλου του Δήμου (!!!) την Τρίτη το μεσημέρι την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Παπακώστα. Είχε προηγηθεί η καταψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο του έργου ανάπλασης και τοποθέτησης νέου αρδευτικού συστήματος στους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης ως δήθεν ιδιωτικοποίηση, γεγονός που επικαλείται και στη δημόσια επιστολή του ως βασική αιτία αποχώρησης. Η πολιτική στάση του Βασίλη Παπακώστα συνιστά όχι μόνο κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού της Δύναμης πολιτών που και ο ίδιος ψήφισε, αλλά και προσβολή στα δημοκρατικά ήθη και τις αξίες της Αριστεράς, που επικαλείται ως λόγους ανεξαρτητοποίησης. Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει ενωμένη μέχρι τέλους το έργο της με βάση της πρόγραμμά της, που μόνοι αρμόδιοι να το κρίνουν είναι ο λαός της πόλης και τα συλλογικά όργανα της παράταξης. Γι’ αυτό και καλούμε τον Βασίλη Παπακώστα να παραδώσει μία έδρα που δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στα δεκάδες μέλη και φίλους της Δύναμης πολιτών, χάρη στον αγώνα των οποίων εξελέγη στο Δημοτικό συμβούλιο.

15/12/2017
Ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής ομάδας της Δύναμης πολιτών

Προηγούμενο άρθροΑγ. Ανάργυροι: Αστυνομικός σκότωσε, παιδί, γυναίκα, πεθερά & αυτοκτόνησε!
Επόμενο άρθροΔράσεις των Κρητών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.