Ανακοίνωση Fx-news

0

Για μια ακόμη φορά τα “κέντρα εξουσίας” της πόλης μας, προσπαθούν να εμπλέξουν την εφημερίδα Fx-news με διαδικτυακές ομάδες στο Facebook, με τις οποίες ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση.

Ενημερώνουμε τους “συνωμοσιολόγους” της πόλης μας, ότι η εφημερίδα μας κυκλοφορεί διαδικτυακά και έντυπα από το 2010, ΔΕΝ είναι εφημερίδα ή Blog “μίας χρήσης”, είναι πιστοποιημένη από την Γενική γραμματεία τύπου (A.M. 12548) και στα social media θα την βρείτε στους παρακάτω επίσημους λογαριασμούς και μόνο:

Facebook: Σελίδα⇒Fxnewsgr Ομάδα⇒filadelfia.xalkidona

Twitter: fxnewsteam

Youtube: Fx-news.gr

Google+: +filadelfiaxalkidona

Instagram: fxnews_nf

Η σκόπιμη ανάμιξή μας με άλλους λογαριασμούς, blog, ιστοσελίδες, εφημερίδες κλπ, από τα γνωστά “κέντρα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας”, μόνο στόχο έχουν να πλήξουν την αξιοπιστία της Fx-news και να την “τοποθετήσουν” στο “βρώμικο πολιτικό παρασκήνιο” που οι ίδιοι υπηρετούν. Δυστυχώς για εκείνους, ΔΕΝ θα τους ακολουθήσουμε.

Fx-news

Βασίλης Βέττος

Προηγούμενο άρθρο«Fake news»…
Επόμενο άρθροΔΑΣ-ΟΤΑ: Σφοδρή επίθεση κατά Δήμου και σωματείου εργαζομένων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.