Κάλυμνος: Τι είδε ο ιατροδικαστής – δεν πυροβολήθηκε…

0

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Πάνο Κοτρέστο, ο οποίος εξέτασε σήμερα την σορό του νεαρού, αυτή είχε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία, αλλά δεν έφερε τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σημείο που βρέθηκε η σορός, δεν είναι το ίδιο με εκείνο που έχασε την ζωή του ο νεαρός. «Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για έγκλημα, αν δεν ολοκληρώσω την νεκροψία νεκροτομή, μέχρι αύριο το απόγευμα», είπε στο protothema.gr.

Ο 21χρονος, φορούσε ένα παπούτσι στο δεξί του πόδι, φόρμα και ένα μπλουζάκι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε διάφορες «κακοποιήσεις από ζώα στο σώμα του». Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε σημειώνεται ότι υπάρχει μία στάνη.

Καταφθάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής

Στο σημείο αναμένεται περίπου στις τρεις το μεσημέρι και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από Αθήνα.  Στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Υπενθυμίζεται πως είχαν βρεθεί παπούτσια και κάλτσες του παιδιού, 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, που τα είχε αναγνωρίσει η οικογένεια, τα οποία ενδεχομένως απλά να έμοιαζαν τελικά, αφού φορούσε ένα παπούτσι το θύμα.

Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.

Μάλιστα, από τις Αρχές πιστεύουν πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του, τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής.

Οι έρευνες γίνονται προς πάσα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών που είχαν βγει στο βουνό εκείνη την ημέρα και εξετάζεται βεβαίως η πιθανότητα ο άτυχος νέος να έπεσε άθελά του πάνω σε κάποια παράνομη συναλλαγή με μοιραία για εκείνον αποτελέσματα, αφού η ευρύτερη αυτή περιοχή θεωρείται αρκετά κακόφημη και συχνάζουν εκεί τοξικομανείς και άτομα που διακινούν ναρκωτικά. Όπως και να έχει οι απαντήσεις αυτού του φρικτού εγκλήματος κρύβονται στο νησί.

Προηγούμενο άρθροΚάλυμνος: Σε περίεργο σημείο βρέθηκε δολοφονημένος ο φοιτητής
Επόμενο άρθροΞύλο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και πακιστανών στο κέντρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.