Κάθε γειτονιά και νεκρός – 16 έφτασαν τα θύματα

0

Στους 16 νεκρούς έφτασε ο τραγικός απολογισμός της πλημμύρας στη Νέα Πέραμο και στη Μάνδρα Αττικής.

Το απόγευμα της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός ένας 50χρονος άνδρας σε υπόγειο οικίας στο Γεφυράκι Νέας Περάμου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του.

Υπάρχουν ακόμα τέσσερις αγνοούμενοι.

Χάος επικρατεί στις περιοχές της δυτικής Αττικής που έπληξε η θεομηνία. Διάχυτος είναι πλέον ο φόβος για δημιουργία νέων προβλημάτων.

Καλά ήταν τα νέα για έναν 67χρονο, που αγνοούνταν, καθώς η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών.

Σώος βρέθηκε ακόμη ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για τον ηλικιωμένο άνδρα που μένει στην περιοχή Παλαιοχώρι. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και όπως δήλωσε δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη του, η οποία τον δήλωσε αγνοούμενο.

Ωστόσο στον κατάλογο των αγνοουμένων προστέθηκε ένα ακόμη άτομο. Πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, κυνηγό, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για κυνήγι και δεν έχει δώσει σημεία ζωής έως τώρα

Επίσης αναζητούνται τρεις οδηγοίφορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων. Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

Ο τραγικός απολογισμός

Συγκεκριμένα, 13 νεκροί ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική, δύο από τη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας από το Λιμενικό και ένας αγνώστων στοιχείων από της θαλάσσια περιοχή στον Σκαραμαγκά.

Κάθε γειτονιά κι ένας νεκρός

Θρήνος και οργή επικρατεί στις πληγείσες περιοχές καθώς κάθε γειτονιά θρηνεί κι από έναν νεκρό.

Σχετικά με τους 15 νεκρούς που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, από την έρευνα της Ασφάλειας προκύπτει ότι οι 14 θάνατοι οφείλονται σε πνιγμό ή σε τραυματισμό από την πρωτοφανή κακοκαιρία, εκ των οποίων οι 12 ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική στην περιοχή της Μάνδρας, και οι δύο από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή και είναι επίσης κάτοικοι της Μάνδρας.

Ο 15ος νεκρός, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, είναι ένας ηλικιωμένος, χειμερινός κολυμβητής ο οποίος πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει για μπάνιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους οικείους του.

Έως τις πρώτες πρωινές ώρες, από τους 14 νεκρούς είχαν αναγνωριστεί οι 12 και απέμεναν δύο άνδρες που δεν είχαν ταυτοποιηθεί.

Σε κατάσταση ετοιμότητας παραμένει το Θριάσιο Νοσοκομείο για τη διαχείριση των περιστατικών της θεομηνίας στη δυτική Αττική.

Nooz.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Ενημέρωση για αναστολή πληρωμών ΚΕΑ (Κοινωνικό επίδομα)
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά τα σχολεία ΝΦ-ΝΧ την Παρασκευή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.