Αγριο έγκλημα στο Β΄ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη!

0

Γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, που έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε πάνω σε έναν τάφο, ενώ τα ίχνη του αίματος δείχνουν ότι ο δράστης την κυνηγούσε και εκείνη προσπαθούσε να διαφύγει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο δράστης ενδεχομένως κυνήγησε την άτυχη γυναίκα έξω από το Β’ Νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τράλλεων- και εκείνη μπήκε μέσα για να προστατευτεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ακούστηκαν κραυγές μέσα από το νεκροταφείο που καλούσαν σε βοήθεια.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, οι οποίοι αναζήτησαν αυτόπτες μάρτυρες και στον σταθμό «Άνω Πατήσια» του ΗΣΑΠ, με αποτέλεσμα να διακοπεί για μερικά λεπτά η κυκλοφορία του Ηλεκτρικού.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλήματος Κατά Ζωής, που συνεργάζονται με την Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών

Προηγούμενο άρθρο“Επίθεση κατά συμβολαιογράφων, είναι επίθεση κατά της Πολιτείας”
Επόμενο άρθροΑσημίνα Ιγγλέζου, η σέξι δρομέας του instagram!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.