Ξεκινά η ΦΕΑ

0

Διακοπές τέλος για τα τμήματα μπάσκετ της ΦΕΑ, αφού την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 6:45 μ.μ. αρχίζουν προπονήσεις το ανδρικό τμήμα, ενώ Τετάρτη το εφηβικό και Πέμπτη το παιδικό. Η συνάντηση έχει δοθεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας κι όλοι ευελπιστούν σε μια καλή πορεία και στα τρία αυτά τμήματα.

Το ανδρικό υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, του Αλέξη Καρατζά θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ, όπου στις 5 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα φιλοξενεί τον ΑΟ Γαλατσίου, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη σεζόν 2017-2018 με αντίπαλο τον Νικηφόρο για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του θεσμού του κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Με την μεταγραφική ενίσχυση δέκα παικτών (Στέλιος Λουφόπουλος, Θανάσης Τριχιάς, Βασίλης Αφαλίδης, Κώστας Ρωμοσιός, Δημήτρης Μπάτσος, Βασίλης Γιαννουλάκος, Λευτέρης Καραλευθέρης, Γιώργος Δεληγιάννης, Αλέξανδρος Στεργιάκης, Βασίλης Τσεκούρας) και την παρουσία των …παλαιών, των Κώστα Μπασέα, Δημήτρη Μαστρογιάννη, Γιώργου Καρβέλη οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή στην Α’ ΕΣΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας …μεγάλο κουπί αναμένεται να τραβήξει ο Κώστας Μπασέας, αφού ο έμπειρος φόργουορντ θα είναι προπονητής τόσο στο εφηβικό, όσο και στο παιδικό και στόχο έχει να προσπαθήσει να επαναλάβει τις περυσινές επιτυχίες.

 

 

Προηγούμενο άρθροΝεκροί και αγνοούμενοι από σεισμό στο νησί Ίσκια της Ιταλίας
Επόμενο άρθρο«Έφυγε» ο τέως Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.