Μετά τον καύσωνα… Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες!

0

Αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους σε αρκετές περιοχές της χώρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε, η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου και από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά: τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή (16/07/2017)
Η Μακεδονία, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η βορειοανατολική Πελοπόννησος.

Τη Δευτέρα (17/07/2017)
Τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.

Προηγούμενο άρθροΡύθμιση οφειλών σε Δήμους έως 100 δόσεις
Επόμενο άρθρο“Αυτός είναι η “έντιμη εξαίρεση” στον απολογισμό της Δημοτικής αρχής” #entimi_exairesi
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.