Ενημέρωση για εγγραφές στο Επαγγελματικό Λύκειο

0

Από το 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Στο σχολείο μας το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας ένα σχολείο Θεωρίας – Πράξης – Πολιτισμού και Αλληλεγγύης, φοιτούν εργαζόμενοι ή άνεργοι (κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ), είτε άλλες κατηγορίες μαθητών οι οποίοι αδυνατούν να φοιτήσουν στο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο, ανήλικοι άνω των 15 ετών ή ενήλικες, για απόκτηση Απολυτηρίου Λυκείου και Πτυχίου Ειδικότητας.
Οι πτυχιούχοι μας έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας, στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας και σε ΑΕΙ. ΤΕΙ.
Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017.
Εγγράφονται μαθητές με Απολυτήριο Γυμνασίου ή άλλο ισότιμο ή ανώτερο τίτλο και η διάρκεια της φοίτησης είναι από δύο έως τέσσερα έτη, ανάλογα με τον τίτλο εγγραφής.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου  http://3epal-esp-n-filad.att.s ch.gr/index.php/ ή στα τηλέφωνα 2102512240, 2102525654 και 2102513165.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το έντυπο ενημέρωσης για τους τομείς και ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο μας,τον σύνδεσμο με το βίντεο του ΥΠΠΕΘ για τα ΕΠΑΛ https://youtu.be/Wuuh2ZOL_Bg και παρακαλούμε για ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Με εκτίμηση
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Λακωνία – αισθητός στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο“Ευχόμαστε μετασεισμό 5,5R”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.