POLL Εφημερίδας FX-news: Τα αποτελέσματα για το Γήπεδο της ΑΕΚ

0

 

“Θέλετε την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια;;;”

Πρώτο θέμα της έντυπης εφημερίδας Μαΐου της Fx-news, ήταν τo 1o Poll επικαιρότητας της ηλεκτρονικής μας έκδοσης (www. Fx-news.gr – www.filadelfia-xalkidona.gr) και είχε θέμα το Γήπεδο της ΑΕΚ και κατά πόσο οι δημότες/κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θέλουν την κατασκευή του νέου γηπέδου στον χώρο που βρισκόταν το παλιό γήπεδο και σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν παρουσιαστεί από την ΑΕΚ και σε όλους είναι πλέον γνωστά.

Διευκρινίζουμε ότι: Η “έκφραση γνώμης” (poll) αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να συμμετάσχουν μέσω της on-line λειτουργίας της αξιόπιστης διαδικτυακής πλατφόρμας Apester και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (poll) που παρέχει η συγκεκριμένη εταιρία. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 04/04/2017 και έληξε την Τρίτη 25/04/2017.

Η εφημερίδα μας μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ από το πρωί του Σαββάτου (13/05) στο σύνολο της πόλης.

Μπορείτε να την βρείτε επίσης στις παρακάτω επιχειρήσεις:

Διαβάστε on-line την εφημερίδα με τα αποτελέσματα του POll καθώς και ρεπορτάζ, ειδήσεις, προτάσεις από τη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα:

Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την για να δείτε την εφημερίδα ή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Εκτροχιασμός τρένου- Έπεσε πάνω σε σπίτι και το διαπέρασε!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της τοπικής επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.