2.000 ή 3.000 ή 4.000; …τον Μπιρσίμ τον θυμάστε;;;

0

Ένδοξες μέρες ΠΑΣΟΚ… Ανδρέας Παπανδρέου στα φόρτε…

Πίσω από τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Ανδρέα, κρυβόταν ένας καταπληκτικός σκηνοθέτης… Ο Τάσος Μπιρσίμ! Η ικανότητά του με τα τηλεοπτικά μέσα της δεκαετίας του ΄80 απίθανη. Ηταν ικανός, μια συγκέντρωση 200 ατόμων να την κάνει να φαίνεται 20.000 στις τηλεοράσεις και στις φωτογραφίες!

Εντάξει, στα τοπικά μας τώρα, το 20.000 θα ήταν υπερβολικό, ακόμη και για τον “μάγο” κ. Τάσο. Βλέπετε η εκδήλωση έγινε στην πλατεία μας. Στην γειτονιά μας. Οπότε δήλωσε επίσημα με δελτίο τύπου η δημοτική αρχή, ένα… “μεγάλη συγκέντρωση δυο χιλιάδων ανθρώπων στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας” (2.000!!!)…

Τι;;; ΔΕΝ το πιστεύετε;;; Το αμφισβητείτε;;;

Είστε ΤΥΦΛΟΙ και ΔΕΝ ξέρετε αριθμητική, λέει ο “άρχοντας” στα Social:

Ο “άρχοντας” δηλαδή, αφού κατήγγειλε “προσπάθεια ακύρωσης” της εκδήλωσής του (;;;), έβγαλε “τυφλούς” όσους είδαν ότι στην συγκέντρωση ήταν 300 (το συντριπτικό ποσοστό μη δημότες)  και όχι 2.000 άτομα…  όπως μάλλον θα φανταζόταν ότι θα πάνε!

Και εντάξει, ας υποθέσουμε ότι είμαστε τυφλοί και δεν ξέρουμε να μετράμε -σύμφωνα με τον “άρχοντα”-… 

Είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε αυτό που βλέπουμε ΕΜΕΙΣ;;;

Ή είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε ΜΟΝΟ ό,τι βλέπει ΑΥΤΟΣ;;;

Υγ. Η συγκέντρωση του “άρχοντα” είχε τίτλο:

“Υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη & της ελεύθερης έκφρασης”

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πλατεία Πατριάρχου – 13/05/2017 – 18.38 – λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης (7.00μμ)

Φωτογραφία Δήμου Φ.Χ. – Ομιλία Δημάρχου- Όποιος ξέρει αριθμητική να μετρήσει τις γραμμές των ατόμων που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, και να υπολογίσει και τους υπόλοιπους. Δίνουμε bonus +30% να βάλετε σε αυτό που θα υπολογίσετε… για να βγουν 300! Για να φτάσετε όμως τους 2.000 το bonus είναι +600%…

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση ΚΚΕ για γήπεδο και τη συγκέντρωση
Επόμενο άρθροΑπεργία την Τετάρτη για το 4ο Μνημόνιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.