«…της φταίνε οι τρίχες»

0

Η κλάψα και η λύσσα για όσα ΜΜΕ δεν τους λιβανίζουν… δεν είναι ψεύτικα συναισθήματα… αλλά ή ανήλικη νοοτροπία εκείνου που δεν θέλει και δεν αντέχει την κριτική. Και εκείνου που ΠΟΤΕ δεν παραδέχεται τα λάθη και τις αστοχίες του και προτιμά να τα φορτώνει στους άλλους…

Δυστυχώς, πολλοί “εξουσιαστές”, από τα παλιά μέχρι σήμερα, δεν φημίζονται για την αγάπη τους στην πολυφωνία και για το σεβασμό τους στη γνώμη των άλλων. Δεν αντέχουν την κριτική. Και ξεφεύγουν! Με ακραία λόγια, χυδαία πολλές φορές, βίαια, που εξάπτουν τα πάθη και δίνουν “πάτημα” στους “ευέξαπτους” να μετατρέψουν τα λόγια σε πράξη…

Μια λαϊκή ρήση, περιγράφει ακριβώς τις συμπεριφορές κάποιων “εξουσιαστών” που κατηγορούν όλους τους άλλους για τις δικές τους αστοχίες:

«Της κοντής απαυτής της φταίνε οι τρίχες»…

 

Προηγούμενο άρθρο“Αγιο” είχαν μαθητές στις Σέρρες…
Επόμενο άρθροΝέα σφαγή Χριστιανών στην Αίγυπτο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.