Συνεστίαση από τον ΣΟΝΦ

0

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στις 8 μμ ο ΣΟΝΦ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση στο μεζεδοπωλείο «Μπάρμπα Αλέξης» (Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα).

Σας καλούμε να διασκεδάσουμε μαζί, να γιορτάσουμε μια πολύ γεμάτη αγωνιστική χρονιά, αλλά και να στηρίξουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση της υποδομής και των προγραμμάτων του συλλόγου μας.

Παράλληλα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά, με πολλά δώρα και η κλήρωση θα γίνει στη συνεστίαση. Η συμμετοχή σας, με κάθε τρόπο, αποτελεί ουσιαστική βοήθεια στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΟΝΦ.

Προσκλήσεις (ενηλίκων – παιδικές) και λαχνούς μπορείτε να προμηθεύεστε από τα γραφεία του ΣΟΝΦ Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, ή από τα μέλη του ΔΣ

Για την καλύτερη οργάνωση της συνεστίασης παρακαλείσθε να ενημερώσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο sonfilad [@]yahoo.gr ή στον Νίκο Σερετάκη, ταμία του ΔΣ (6973 310 483)

Προηγούμενο άρθροΟι 45άρες σέξι Ελληνίδες Celebrities… παίζουν με το instagram!
Επόμενο άρθρο15χρονη θύμα του παιχνιδιού “Μπλε Φάλαινα” στην Κατερίνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.