15χρονη θύμα του παιχνιδιού “Μπλε Φάλαινα” στην Κατερίνη

0

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο από το νέο διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου «Blue Whale Challenge» (Δοκιμασία «Μπλε Φάλαινα»).

Έχουν καταγραφεί κρούσματα στην Ευρώπη, αλλά και στην χώρα μας.

Ο Ηλίας Χρυσικός, Διευθυντής του ραδιοσταθμού «Ενημέρωση 92,2 στα fm», μιλώντας στα Παραπολιτικά ανέφερε πως μία 15χρονη από την Κατερίνη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει πέσει θύμα της «Μπλε Φάλαινας».

Η συγκεκριμένη σειρά δοκιμασιών – πρόκληση φέρεται να λαμβάνει χώρα μέσω ισοτόπων κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπου κυρίως έφηβοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι διάρκειας πενήντα ημερών το οποίο καταλήγει στην αυτοκτονία των συμμετεχόντων.

Σχετική προειδοποίηση για το επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» έχουν εκδώσει και οι αστυνομικές αρχές πολλών χωρών και ζητώντας από γονείς και παιδιά να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί με ποιους συνομιλούν στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗkapa-news.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνεστίαση από τον ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΧαλαρά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.