Η εκδρομή της “ΟΑΣΗΣ”

0

 

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή μας στην Βραυρώνα και τον Μαραθώνα.

Μέσα σε μία ημερήσια εξόρμηση είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε μία περιοχή με πλούσια αρχαιολογική προίκα αλλά και ένα μοναδικό οικοσύστημα:  αρχαιολογικός χώρος, μουσείο και υγρότοπος Βραυρώνας αλλά και Τύμβος, μουσείο και λίμνη Μαραθώνα. Ένας συνδυασμός πολιτιστικής κληρονομιάς  με το φυσικό κάλλος !!

Ένα ηρωικό πεδίο μάχης, μια λίμνη που χάρισε στους Αθηναίους το πιο πολύτιμο τους αγαθό, υγρότοποι, αρχαία ιερά και φρυκτωρίες μπλέκονται στα πόδια του βορειοανατολικότερου άκρου της Αττικής και εμπλουτίζουν τον χάρτη των εξορμήσεων μας.

Μεγάλος όγκος ιστορικών πληροφοριών αλλά και πνευματικής ανάπαυλας δίπλα στον Ερασίνο ποταμό ακούγοντας τα τιτιβίσματα των πουλιών.  Απίστευτη ομορφιά, φυσικός και ιστορικός πλούτος.

Ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ήταν μαζί μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ                       ΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ επιστροφή της χολέρας…
Επόμενο άρθροΑδελφός μέλους των “Πυρήνων” που είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ληστής της χρηματαποστολής στην Γεωπονική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.