Επίθεση & μαχαιρώματα στην Κωνσταντινούπολη σε Έλληνες οπαδούς (Βίντεο)

0

 

Επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Παρασκευής λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού για το Final 4 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final Four, Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού, με πέντε Έλληνες να τραυματίζονται από τις συμπλοκές. Σύλληψη για τέσσερις Τούρκους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ένας από τους πέντε τραυματίες έχει δεχθεί χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι ενώ ένας δεύτερος έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και τέσσερις συλλήψεις χωρίς να διευκρινίζεται ποιους αφορούν.

Λίγο αργότερα, τέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθροΚατάληψη στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤαινία-Διαμαρτυρία μαθητών για την απουσία της ιστορίας των Ποντίων από τα βιβλία (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.