Άρθρο για την συγκέντρωση της Δευτέρας

0

Από τον Ρένο Αρβανίτη, λάβαμε το παρακάτω άρθρο:

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας για μία ακόμη φορά φαίνεται να έχει επιλέξει το δρόμο του ΔΙΧΑΣΜΟΥ και της ΈΝΤΑΣΗΣ.

Και γιατί το λέω αυτό;

Όπως διαβάσαμε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης κατά την διάρκεια του 3ήμερου πανηγυριού στην πόλη μας με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, μοιράστηκε φυλλάδιο με την σφραγίδα «Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», ενώ την Τετάρτη 03/05 βγήκε και επίσημη ανακοίνωση, που καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συναυλία κλπ, στην πλατεία Πατριάρχου διότι όπως αναφέρεται «… ο Δήμος δεν δέχεται κανένα ειδικό καθεστώς στην πόλη…», χαρακτηρίζοντας παράλληλα αμφιλεγόμενο το σχέδιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την ώρα μάλιστα που η επίσημη ΑΕΚ δηλώνει ότι η άδεια ανέγερσης θα εκδοθεί άμεσα!

Προφανέστατα ο κάθε πολίτης μπορεί να ασκεί το αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και να διοργανώνει ανοιχτές συγκεντρώσεις-ομιλίες, όμως σε μία περίοδο που σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των διοικούντων το κλίμα είναι θερμό…  ο ΔΗΜΟΣ και η εκάστοτε δημοτική αρχή, θεωρώ ως κάτοικος και δημότης αυτής της πόλης, οφείλει ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ και να επιζητά την ηρεμία και τους χαμηλούς τόνους.

Θεωρείτε ότι το κάνει;

Προσωπικά συνιστώ προς όλες τις κατευθύνσεις ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και αυτοσυγκράτηση. Όποιος επιδιώκει την πόλωση για μικροπολιτικά οφέλη είναι σίγουρο ότι θα είναι ο μεγάλος χαμένος στη συνείδηση των πολλών. Η πόλη μας ήταν και θα αγωνιστούμε, όσοι την αγαπάμε πραγματικά, να παραμείνει μία φιλήσυχη περιοχή.

Καλό θα ήταν η διοίκηση του Δήμου να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και τα προβλήματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς για προεκλογικές φιέστες.

Προηγούμενο άρθροΠροφυλακιστέοι οι 14 ληστές των χρηματοκιβωτίων (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.