Προφυλακιστέοι οι 14 ληστές των χρηματοκιβωτίων (Βίντεο)

0

Στις φυλακές οδηγούνται οι 14 εκ των 15 συνολικά κατηγορουμένων για την υπόθεση της συμμορίας των ληστών των χρηματοκιβωτίων, η οποία εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Μόνος ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση έδωσαν μαραθώνιες απολογίες οι οποίες άρχισαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, διαρκώντας συνολικά εννέα ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των κατηγορουμένων αρνήθηκε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κάποιους εξ αυτών να παραδέχονται περιφερειακές πράξεις.

Δείτε σχετικά> Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα κλοπή και εμπρησμός αυτοκινήτου από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Ένας κατηγορούμενος εκ των ομολόγησε μία απόπειρα ληστείας, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι την έκανε μόνος του και όχι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ο ανήλικος κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να απολογηθεί. Έδωσε τυπική απολογία και προφυλακίστηκε.

Οι κατηγορούμενοι βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας τους αστυνομικούς την ώρα που και οι τέσσερις συνήγοροι υπεράσπισης κάνουν λόγο για μια υπόθεση που έχει πολύ δρόμο μπροστά, καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν είναι επαρκή.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή να δηλώσουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΤΕΒΑ
Επόμενο άρθροΆρθρο για την συγκέντρωση της Δευτέρας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.