Κυκλοφορεί:

0

“Θέλετε την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια;;;”

To 1o Poll επικαιρότητας που δημιουργήσαμε είχε θέμα το Γήπεδο της ΑΕΚ και κατά πόσο οι δημότες/κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θέλουν την κατασκευή του νέου γηπέδου στον χώρο που βρισκόταν το παλιό γήπεδο και σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν παρουσιαστεί από την ΑΕΚ και σε όλους είναι πλέον γνωστά.

Η εφημερίδα μας ξεκίνησε μια νέα μορφή «έκφρασης γνώμης» (poll) για τους δημότες/κατοίκους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης (www. Fx-news.gr – www.filadelfia-xalkidona.gr) και χρησιμοποιώντας την διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα πολλαπλών ερωτήσεων “APESTER”.

Διευκρινίζουμε ότι: Η “έκφραση γνώμης” (poll) αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να συμμετάσχουν μέσω της on-line λειτουργίας της αξιόπιστης διαδικτυακής πλατφόρμας Apester και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (poll) που παρέχει η συγκεκριμένη εταιρία. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 04/04/2017 και έληξε την Τρίτη 25/04/2017.

Τα αποτελέσματα του Poll της Fx-news περιλαμβάνονται στην νέα έντυπη εφημερίδα μας (τεύχος Μαίου) που κυκλοφορεί!

Από το πρωί του Σαββάτου θα μοιράζεται στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και σε συνέχεια τις επόμενες μέρες σε όλες της περιοχές της πόλης.

Μπορείτε να την διαβάσετε πρώτοι στις παρακάτω επιχειρήσεις:

 

 

Προηγούμενο άρθροΆρθρο για την συγκέντρωση της Δευτέρας
Επόμενο άρθροΤοπική ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ: “Διαφωνούμε με ανακοίνωση του Δήμου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.