Βυθίστηκε παρατημένο σε λιμάνι το “Παναγία της Πάρου” (video)

0

Βυθίστηκε στο λιμάνι του Algeciras εγκαταλελειμμένο το δημοφιλές ταχύπλοο πλοίο της NEL LINES, «Παναγιά Πάρου». Το πλοίο που βρισκόταν παροπλισμένο εδώ και τέσσερα χρόνια παρουσίασε εισροή υδάτων. Αρχικά κάθισε με την πρύμνη στο βυθό και στη συνέχεια ανατράπηκε με την αριστερή πλευρά του και να μισοβυθιστεί.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το HSC PANAGIA PAROU, ναυπηγήθηκε το 1996 από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantier Leroux & Lotz Naval στο Saint-Malo Naval για λογαριασμό της φημισμένης SNCM.

Το Μάιο του 2005 πουλήθηκε στη C-Link Ferries του Απόστολου Βεντούρη και μετονομάστηκε σε PANAGIA PAROU. Τον Ιούλιο του 2005 δρομολογήθηκε από Λαύριο και Πειραιά προς Πάρο και Νάξο, ενώ τη θερινή σεζόν του 2006 ναυλώθηκε στη NEL LINES και έκανε δρομολόγια στη γραμμή Λαύριο – Πάρος – Νάξος – Κατάπολα – Αμοργός.

Το 2010 ναυλώθηκε για ένα μήνα και δούλεψε τη γραμμή Bari – Durres, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους -για 2 μήνες- μεταφέρθηκε στη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη. Από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 το πλοίο δρομολογήθηκε στη γραμμή Αγ. Κωνσταντίνος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος.

Το Δεκέμβριο του 2012, το πλοίο παροπλίζεται στο λιμάνι του Algeciras, καθώς η NEL LINES αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το πλοίο παρέμεινε εγκαταλελειμμένο, ενώ η NEL LINES κατέρρευσε.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΣε τραγωδία εξελίχθηκε το ναυάγιο στην Λέσβο
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Έφυγε” 18χρόνος αθλητής του Ταύρου στον αγώνα με τον Ιωνικό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.