2ο Λύκειο Ν.Φ.: Ψήφισμα των καθηγητών για “την αήθη συμπεριφορά οπαδών” (σχόλιο FX)

0

Από τον σύλλογο διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε τo παρακάτω:

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ  ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ

O σύλλογος των καθηγητών/τριών του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας , καταγγέλλει και καταδικάζει ομόφωνα την προσπάθεια των φερόμενων ως αυθόρμητων οπαδών, που αμαύρωσαν με την αήθη συμπεριφορά τους την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 2017, υπό το βλέμμα της αδρανούς αστυνομικής δύναμης.

 Η άσκηση τρομοκρατίας, που φτάνει στο σημείο να προσβάλλει την εθνική συλλογική μνήμη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων μαθητών, μας βρίσκει όλους αντίθετους.

Σχόλιο FX-news: Στα γεγονότα (απαράδεκτα & καταδικαστέα φυσικά) που περιγράφει το παραπάνω ψήφισμα γράφτηκε το “υπό το βλέμμα της αδρανούς αστυνομικής δύναμης“.

Να σημειώσουμε ότι υπήρχε πολυπληθέστατη αστυνομική δύναμη (παρουσίας και των ΜΑΤ) καθώς και “ιδιωτική προστασία” την οποία είχε μαζί της η δημοτική αρχή. Δημοτική αρχή που ήταν και ο “στόχος” των “αυθόρμητων οπαδών“, για το θέμα του γηπέδου. Παρά το απαράδεκτο κλίμα και το bullying που δέχτηκαν -μπροστά σε μαθητές, δημότες κλπ- (δείτε Γήπεδο ΑΕΚ: «Με Bullying (και) μπροστά στους δημότες… δουλειά δεν γίνεται!») ΔΕΝ είχαμε σωματική βία, δεν έγιναν επεισόδια και δεν χτυπήθηκε σωματικά κανείς, χάρη και στην ψυχραιμία της αστυνομίας, όπως και όλων που βρίσκονταν στα γεγονότα. Φαντάζεστε τι θα γίνονταν σε περίπτωση που η αστυνομία χωρίς να χτυπηθεί σωματικά κανείς, έκανε επέμβαση, όπως “θα έπρεπε” σύμφωνα με το ψήφισμα των καθηγητών του 2ου ΓΕΛ και την φράση “υπό το βλέμμα της αδρανούς αστυνομικής δύναμης“, που αναφέρουν;;; Και μάλιστα ανάμεσα σε μαθητές;;;

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα κατάρτισης 3.000 νέων ανέργων
Επόμενο άρθροΚρατήστε επιδοτούμενη θέση για τις καλοκαιρινές παιδικές κατασκηνώσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.