Γήπεδο ΑΕΚ: “Με Bullying (και) μπροστά στους δημότες… δουλειά δεν γίνεται!”

0

Είχαμε επισημάνει σε πολλά άρθρα μας από το 2014 μέχρι σήμερα, ότι το Bullying (sic) από μερίδα οπαδών σε δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και γενικά σε όποιον είναι αντίθετος στο συγκεκριμένο project του γηπέδου της ΑΕΚ ή εντελώς αντίθετος, το μόνο που κάνει, είναι να τους δυναμώνει! Να τους κάνει “ήρωες και θύματα” ταυτόχρονα, να τους δίνει επιχειρήματα για να “χτυπούν” επικοινωνιακά και πολιτικά το project της “Αγιας Σοφιάς”!

Και μην πουν κάποιοι ότι ΔΕΝ έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ και απλά ∼διαμαρτυρόμαστε στον δήμαρχο και τους υπόλοιπους από “πολύ κοντά”∼…

Ελάτε τώρα, ξέρουμε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι… και δυστυχώς τη “στενή διαμαρτυρία”, το Bullying προς τους ανθρώπους του Δήμου, το έχουν δει εκατοντάδες  φιλήσυχοι οικογενειάρχες κάτοικοι της πόλης μας!

Επεισοδιακά δημοτικά συμβούλια, Θεοφάνεια που μπροστά σε πάνω από χίλιους δημότες, ιερείς, φορείς, έγινε “της Καμπούλ”, στην γιορτή της 25ης Μαρτίου πρόσφατα, που εκτός από τα ήπια σε γενικές γραμμές συνθήματα στην εκδήλωση που έγινε στο Ηρώο και την κατάθεση στεφάνων, πήγαν “καροτσάκι” τον δήμαρχο και τη συνοδεία του, από το Ηρώο της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως έως την πλατεία Πατριάρχου! Και προσέξτε, μαζί με τον Βασιλόπουλο και τη συνοδεία του, στην πορεία βρισκόταν σχολεία με μαθητές, γονείς, όλοι οι σύλλογοι της πόλης, δημότες!

Και ρωτάμε: Πόσο καλό έκαναν ή κάνουν αυτού του είδους οι “διαμαρτυρίες”;;; Πόσες ανακοινώσεις, δελτία  τύπου, παρεμβάσεις και “επικοινωνιακά επιχειρήματα” δίνουν αυτές οι πράξεις στην δημοτική αρχή;;;  “Πολιορκημένοι”, “θύματα των συμφερόντων”, “Φασιστικές πρακτικές”, “αυτά θα γίνονται αν γίνει γήπεδο στην ήσυχη πόλη μας”, είναι μερικά που βλέπουμε γραμμένα μάλιστα σε όλα τα μεγάλα μέσα της χώρας, μετά!

Όσο μεγάλη είναι η “κάψα” των περισσοτέρων μας για να κτιστεί η “Αγια Σοφιά”, τόσο μεγάλη πρέπει να είναι η προσοχή στις αντιδράσεις αγανάκτησης! ΝΑΙ στις ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ πορείες διαμαρτυρίας, ΝΑΙ στα πανό με σύνθημα “Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”, ΟΧΙ όμως στο Bullying και τις παρεκτροπές! Κάθε ενέργεια που δίνει τη δυνατότητα στον Δήμο να γίνεται το “θύμα”, αποδυναμώνει και την θέληση για γήπεδο όλο και περισσοτέρων κατοίκων της πόλης μας!

Και ας το δούμε και από την πλευρά μιας “μερίδας” της δημοτικής αρχής. Μήπως “ευνοείται” από το Bullying;;; Μήπως έτσι πείθει όλο και περισσότερους κατοίκους ότι το γήπεδο δεν πρέπει να γίνει;;; Μήπως πλέον βρήκε άλλο ένα επιχείρημα, για να καθυστερήσει το γήπεδο, εκμεταλλευόμενη μια τεταμένη κατάσταση που όντως επικρατεί τον τελευταίο μήνα;;;

Αυτή τη στιγμή η δημοτική αρχή είναι στριμωγμένη στο θέμα του γηπέδου. Όλα τα νομικά και θεσμικά εργαλεία που είχε εξαντλήθηκαν. Τα κόμματα της Βουλής είναι υπέρ του συγκεκριμένου σχεδίου για γήπεδο.

Στα “επαναστατικά” πυροτεχνήματα και “λογίδια” για τα “καπιταλιστικά συμφέροντα” της δημοτικής αρχής, σε μια χώρα χρεοκοπημένη, με 30% ανεργία και αρνητική ανάπτυξη ΔΕΝ δίνει σημασία κανείς πλέον!

Δίνουν ΟΛΟΙ όμως σημασία όταν απειλείται και τρομοκρατείται ο Δήμαρχος μια πόλης και μάλιστα σε κοινή θέα. “Κάποιοι” πάνω στην “τρέλα” τους για το γήπεδο, δυστυχώς,  δίνουν επιχειρήματα -από εκεί που ΔΕΝ έχει πλέον- σε μερίδα της δημοτικής αρχής!

Όσο πιο γρήγορα επικρατήσει η ηρεμία και τα “επιχειρήματα” της δημοτικής αρχής στερέψουν, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλωστε είμαστε στο “παρά πέντε”, πραγματικά, αυτή τη φορά. Για να ξεκινήσουν τα έργα όμως, χρειάζεται τουλάχιστον η ουδέτερη στάση του δήμου. Να μην “ενοχλεί” με σύμμαχο του την “ελληνική” γραφειοκρατία κατά την πρόοδο των εργασιών…

Και έχουμε την “υποψία” , ότι αν τελικά επικρατήσει η ηρεμία στην πόλη και το Bullying -που είναι και το τελευταίο επιχείρημα της δημοτικής αρχής- τελειώσει, οι δίαυλοι επικοινωνίας που έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα μεταξύ Δήμου-ΑΕΚ-Κυβέρνησης (βλέπε κοινή συνέντευξη Βασιλόπουλου-Ανδριόπουλου – αντισταθμιστικά κυβέρνησης στη Νέα Φιλαδέλφεια κ.α.) θα ενεργοποιηθούν άμεσα! Και τα έργα θα ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ!

Προηγούμενο άρθροΑπλή αναλογική γιατί και “4 στους 325 Δημάρχους βγήκαν με κάτω του 20%” στις Δημοτικές εκλογές!
Επόμενο άρθρο“ΘΕΙΟΝ ΠΑΘΟΣ” από την Θεατρική ομάδα του Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.