Κρατήστε επιδοτούμενη θέση για τις καλοκαιρινές παιδικές κατασκηνώσεις

0

Από τον Δήμο Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση του προγράμματος επιδότησης των δικαιούχων για τη διαμονή των παιδιών τους σε παιδικές κατασκηνώσεις με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, που αφορά τα παιδιά των χαμηλόμισθων εργαζομένων και των ανέργων.ΚΥΑ 6199/267/13.3.2017 (ΦΕΚ  Β΄1030/27.03.2017)

Σκοπός του προγράμματος είναι η ψυχαγώγηση των παιδιών και θα υλοποιηθεί για το έτος 2017 από την 15η Ιουνίου έως: α) την 3η Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) την 10η Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Η διάρκεια διαμονής κάθε παιδιού ορίζεται έως 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ: www.oaed.gr

Προηγούμενο άρθρο2ο Λύκειο Ν.Φ.: Ψήφισμα των καθηγητών για “την αήθη συμπεριφορά οπαδών” (σχόλιο FX)
Επόμενο άρθροΤο 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου στη “ΣΤΕΓΗ”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.