Νέα τιμητική βράβευση για τους Εθελοντές Νέας Φιλαδέλφειας

0

Νέα Τιμητική Διάκριση, την 4η κατά σειρά, έλαβαν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, αυτή τη φορά από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στην οποία ανήκουν επιχειρησιακά.

Συγκεκριμένα, η Αντιπρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Έρη Αστρά παρέλαβε από την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, τιμητική πλακέτα «για την πολύτιμη προσφορά της Ομάδας στην Πολιτική Προστασία για το έτος 2016».

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ, το προηγούμενο έτος υποστήριξαν την Άσκηση Εκκένωσης τριών Σχολείων εντός και εκτός Δήμου, ενώ συνεχίζεται και η προβολή της εκπαιδευτικής ταινίας τους με θέμα την επισήμανση, και άρση, των μη δομικών επικινδυνοτήτων στα Σχολεία σε περίπτωση σεισμού.

Επίσης απέκτησαν Πιστοποίηση Εθελοντή Δασοπυροσβέστη, από το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, δυο ακόμα Μέλη, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό των Πιστοποιημένων ΠΣ Εθελοντών του Συλλόγου σε -14-.

Προηγούμενο άρθροΥιοθέτηση της ΚΕΔΕ του ψηφίσματος του Δήμου Φ.Χ.
Επόμενο άρθροOriginal®: Πορεία την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.