Αγανάκτηση κατοίκων του Ζωγράφου μετά την “Μάχη της Βίλας” (βίντεο)

0

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην περιοχή του Ζωγράφου που είχαν ως αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Η περιοχή μετά τη λήξη των επεισοδίων θύμιζε εμπόλεμη ζώνη γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια των κατοίκων οι οποίοι περιγράφουν στην κάμερα του Alpha τα όσα εκτυλίχθηκαν το βραδύ της Δευτέρας . Τα επεισόδια ξέσπασαν μετά την εκκένωση της Βίλλας Ζωγράφου από τα ΜΑΤ η οποία σύμφωνα με τους  κατοίκους επί επτά χρόνια αποτελούσε ορμητήριο των καταληψιών.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού εισήλθε στο εσωτερικό του οικήματος  στο οποίο υπάρχει έντονο το στοιχείο των καταληψιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άτομα που είχαν εγκατασταθεί στον χώρο έστησαν ραδιοφωνικό σταθμό, ακόμη και γυμναστήριο.

Στο σημείο αυτό, σημειώνεται ότι αίσθηση προκάλεσε η επίσημη διαφοροποίηση της Κουμουνδούρου καθώς και αρκετών βουλευτών, δηλώνοντας ότι: «Η αριστερά παραδοσιακά ξέρει να διεκδικεί χώρους και δικαιώματα με το δικό της τρόπο, με πρόταση, έμπνευση αλληλεγγύη, με ανθρώπους, κίνημα και ασφαλώς όχι με τα ΜΑΤ».

ΠΗΓΗnewpost.gr
Προηγούμενο άρθροΗ πιτσιρίκα φίλη του Harry Potter, μεγάλωσε… (Photos-video)
Επόμενο άρθρο«Το λύκειο ‘μαράθηκε’, έχει τελειώσει»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.