“Εφαγε” και τον αδερφό του ο Λαοκρατικοδημοκράτης Κιμ Γιονγκ Ουν;

0

O αδελφός του ηγέτης της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, βρέθηκε νεκρός στην Μαλαισία, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News Agency και όσα μεταδίδει το Reuters που δεν κατάφερε ωστόσο να επιβεβαιώσει την πληροφορία από τις αρχές της Μαλαισίας.

Ο Κιμ Γινγκ ναμ, πρωτότοκος γιος του εκλιπόντος Κιμ Γιονγκ ιλ και αρχικά ο αναμενόμενος διάδοχός του, κρυβόταν στη Μαλαισία μετά την εκτέλεση του θείου τους Γιανκ Σονγ θεκ κατ’ εντολή του βορειοκορεάτη ηγέτη.

Ακόμη δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες θανάτου του αλλά ήδη ο τηλεοπτικός σταθμός TV Chosun μεταδίδει πως ο ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ ουν έπεσε θύμα δηλητηρίασης στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και πως ύποπτες είναι δυο γυναίκες που εκτιμάται πως είναι πράκτορες της Πιονγιάνγκ που δρουν εκτός Βόρεια Κορέας.

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθρο“Να σπάσει το απόστημα της ΑΕΠΙ” (πόρισμα ορκωτών λογιστών)
Επόμενο άρθροΒίντεο: Η ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας του Κορδελιού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.