Δήμος γιορτάζει τον έρωτα…. του Αγίου Βαλεντίνου!

1

«Φέτος, στο Ηράκλειο, ο Έρωτας γιορτάζει στην… Πλατεία του», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων, την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου!!!

Ο Έρωτας… στην Πλατεία Έρωτα!

Συγκεκριμένα, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης και την συνδρομή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Επικοινωνία FM, οργανώνουν ένα event για όλους του ερωτευμένους, όλων των ηλικιών.

Από τις 12.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι, ο Δημοτικός Σταθμός της πόλης θα εκπέμπει ζωντανά από την Πλατεία Έρωτα με μουσική, δρώμενα και δώρα για όσους γιορτάζουν την 14η Φεβρουαρίου.

Στα μικρόφωνα ο Βασίλης Νομικός και η Ελίζα Λιμοντζόγλου, ενώ το Κέντρο Ζωής θα πραγματοποιεί ενημέρωση για την ασφάλεια στον έρωτα.

«Όσοι, λοιπόν, θέλετε να γιορτάσετε μαζί μας, όσοι θέλετε να αφιερώσετε κάτι στους αγαπημένους σας στον αέρα του Επικοινωνία, όσοι θέλετε να κερδίσετε δώρα και προσφορές από τα καταστήματα του Ηρακλείου, δώστε ραντεβού Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, 12.00 – 15.00 στην Πλατεία Έρωτα (Πευκών 7), συμπληρώνει στην ίδια ανακοίνωση o Δήμος.

 

Προηγούμενο άρθρο“Κένταυρος, το Κόσμημα της Αθήνας”
Επόμενο άρθροΧαλκιάς, κατρατζής, καλαφάτης και άλλα επαγγέλματα που “εξαφανίστηκαν”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.