“Moonlight Avenue”: Η Κλέλια Ρενέση τραγουδά γυμνή στον βυθό του Αιγαίου…

0

Στη νέα εκδοχή του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Moonlight Avenue», που εντάσσεται στο project «ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ» του Μανού Τσάο, η σύντροφος του γαλλοισπανού μουσικού Κλέλια Ρενέση πρωταγωνιστεί, κολυμπώντας γυμνή σε μια ακρογιαλιά του Αιγαίου.

Ο Μανού Τσάο έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί με την ηθοποιό ενώ πολύ σύντομα θα ακούσουμε κι άλλο δείγμα της συνεργασίας τους.

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο 55χρονος Γάλλος τραγουδιστής, προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερές περιπτύξεις ή σε βόλτες στο Παγκράτι, όπου βρίσκεται το σπίτι της Κλέλιας Ρενέση.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Συνελήφθη ο Μακελάρης του κλαμπ Ρέινα
Επόμενο άρθροΔιορίστηκαν σε Δήμους & Δημόσιο 156 αθλητές (ονόματα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.