Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη

0

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μετά από δύο χρόνια ερευνών η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούπα συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην οδό Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη στο οποίο βρισκόταν μαζί με το ανήλικο παιδί της.

Η καταζητούμενη μέχρι σήμερα το πρωί Ρούπα, μάλιστα, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αν και κατά πληροφορίες, στην τσάντα της είχε μαζί της ένα όπλο.

Το μόνο που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είναι να μην πειράξουν το παιδί.

Η Πόλα Ρούπα έχει ήδη οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στην υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ και έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς για να το παραλάβουν.

Η αστυνομία η οποία αναζητούσε για δύο χρόνια τη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη το τελευταίο διάστημα γνώριζε από πληροφορίες ότι η Ρούπα κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Μετά από παρακολούθηση έφτασε στο σπίτι της Ηλιούπολης, στην οδό Ζαΐμη, όπου και έγινε η επιχείρηση σύλληψής της τα ξημερώματα.

Όσο για την 25χρονη, αν και ο ακριβής ρόλος της παραμένει μυστήριο, οι αστυνομικοί λένε ότι περισσότερο φαίνεται ότι ως αποστολή είχε να φροντίζει το παιδί όποτε η Ρούπα έλειπε από το σπίτι.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή το “Χωριό παραγωγών” στο άλσος
Επόμενο άρθροΟ «Μάρκος Μπότσαρης» στο Χόλιγουντ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.