ΣΟΝΦ: Επιτυχημένο το τουρνουά “Πρωτοχρονιά 2017”

0

Το Σάββατο 7 Γενάρη 2017 πραγματοποιήθηκε ο 6ος και τελευταίος γύρος του εορταστικού ανοικτού τουρνουά “Πρωτοχρονιά 2017”. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 2 έως 6 Γενάρη με τη συμμετοχή 34 σκακιστών και σκακίστριων.

1ος στη γενική βαθμολογία ήρθε ο Κωνσταντίνος Πανταζής της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας με 5 βαθμούς σε αγώνες, με 2ο τον Νίκο Σερετάκη του ΣΟΝΦ επίσημε με 5 βαθμούς ενώ στις θέσεις 3-4 ισοβάθμισαν με 4,5 βαθμούς ο Γιώργος Σκουφάς του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας και ο νεαρός παίκτης της ΠΣ Περιστερίου Ιωάννης Κοντοπανάγος.

Αναλυτικά στοιχεία, βαθμολογίες και στατιστικά από το τουρνουά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Την ίδια περίπου περίοδο, από 3 – 5 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε το 1ο εσωτερικό τουρνουά κοριτσιών “Μικρές Βασίλισσες” με τη συμμετοχή 4 κοριτσιών από τα προαγωνιστικά τμήματα του ΣΟΝΦ. Οι αγώνες έγιναν με σύστημα πουλ διπλών συναντήσεων και πρώτη ήρθε η Μυρτώ Σερετάκη με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία του ΣΟΝΦ για τον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής που ξεκινά την Κυριακή 15 Γενάρη. Στον αγώνα γτια τον 1ο γύρο ο ΣΟΝΦ υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΟ Πεύκης. Παράλληλα ο ΣΟΝΦ θα συμμετάσχει με 2 ομάδες στο κύπελλο Αττικής Φιλίας που διεξάγεται παράλληλα με το ομαδικό πρωτάθλημα των κατηγοριών, ενω θα πάει μέρος και στο παιδικό ομαδικό πρωτάθλημα “Χειμωνάκι 2017” που συνδιοργανώνει με άλλα σωματεία της Αττικής από τις 29 Γενάρη

Προηγούμενο άρθροΤα πρώτα αγωνιστικά νέα της ΦΕΑ για το 2017
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Λιακάδα σε χιονισμένο τοπίο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.