Τα πρώτα αγωνιστικά νέα της ΦΕΑ για το 2017

0

Σε “φουλ” αγωνιστικούς ρυθμούς ξεκίνησε η ΦΕΑ το 2017. Δείτε λεπτομέρειες των αγώνων:

Νίκησαν ΑΕΚ και κρύο οι έφηβοι της ΦΕΑ

Παρά το πολύ κρύο στο γήπεδο που επικρατούσε τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου οι έφηβοι της ΦΕΑ έκαναν το καθήκον τους κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΚ Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη (οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου με σκορ 53-38 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι παίκτες του Γιώργου Τσούφη ναι μεν ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά δίχως να έχουν μια απόσταση ασφαλείας. Στην επανάληψη, οι «κυανέρυθροι» της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και …καθάρισαν το παιχνίδι.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 1:30 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου οι δύο αντίπαλοι θα κοντραριστούν για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στον νικηφόρο αγώνα της ΦΕΑ κόντρα στην ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι εξής: Φακίτσας 6 (4ρ.), Λιναρίτης 2 (2ρ.), Ψαλτάκης 2 (2ρ.), Τσακίρης 7 (3ρ.), Τσιώλης 7 (5ρ.), Δικαιόπουλος 4 (2ρ.), Λουπέτης 2 (4ρ.), Λαμπρόπουλος 11 (6ρ.), Παπαδόπουλος Α. 4 (3ρ.), Καλαθάκης 8 (4ρ.).

Να σημειωθεί πως με τη νίκη της εφηβικής ομάδας της ΦΕΑ, τα τμήματα υποδομής του σωματείου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας πέτυχαν το απόλυτο (4/4) νικών μέσα στο διήμερο 7,8/1/17 στις εκάστοτε κατηγορίες του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ όπου αγωνίζονται.

Επιστροφή στις νίκες για το παιδικό Β’ της ΦΕΑ

Την πρώτη του νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε το παιδικό Β’ της ΦΕΑ. Οι νεαροί παίκτες του Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού κέρδισαν το μεσημέρι της Κυριακής 8 Ιανουαρίου το αντίστοιχο τμήμα του Φίλιππου με σκορ 51-35 και πέτυχαν την έκτη νίκη τους στον 16ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησαν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο Άτταλος Καματερού Β’ το επόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου εκτός έδρας στις 6:00 μ.μ..

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Αρχέλαος 9, Χονδροβασιλόπουλος, Κοντιζάς 4, Κρεζίας 6, Βερύκοκος, Μαργέτης 10 (1), Αγγελάκος 16, Παπαρίζος 2, Πετρόπουλος 4.

Ιδανικό ποδαρικό για το παιδικό Α’

Καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά δεν μπορούσε να φανταστεί το παιδικό Α’ της ΦΕΑ.

Οι παίκτες των Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού ξεκίνησαν με το δεξί στο 2017, αφού στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ κέρδισαν εκτός έδρας την ΑΕΚ Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη με σκορ 73-8.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης την επόμενη Κυριακή στις 15 του μήνα στις 12:15 το μεσημέρι στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Μπερδέσης 15 (1), Ντελής 2, Πολίτης 10, Κούλιος Γ. 10, Γκογκόνης 10, Πολυζόπουλος 15 (1), Μάνος 4, Σέρογλου 7 (1).

Με φόρα από το 2016 το τμήμα Προμίνι, συνέχισε την αήττητη προέλασή του

Όπως τελείωσε το 2016 έτσι ξεκίνησε και το νέο έτος για το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ.
Οι νεαροί αθλητές, γεννημένοι το 2005, του Δημήτρη Μαστρογιάννη ήταν οι νικητές στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, αφού επικράτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου εντός έδρας της Νέας Ιωνίας με σκορ 38-31(οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) και συνέχισαν την αήττητη προέλασή τους κάνοντας το έξι στα έξι!!!

Οι «κυανέρυθροι» της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η διαφορά ήταν συνεχώς σε διψήφιο αριθμό (32 -14) και το τελικό αποτέλεσμα κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να τους αδικεί.

Την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 2:15 μ.μ. οι μικροί της ΦΕΑ αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τον Απόλλωνα. Στη μεγάλη νίκη της ΦΕΑ επί της Νέας Ιωνίας αγωνίστηκαν οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Ο προπονητής της ΦΕΑ, ο Δημήτρης Μαστρογιάννης από την πλευρά του εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους και όπως τόνισε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και την συγκέντρωση που είχαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Σημασία έχει ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν σε κάθε αγωνιστική ότι διαθέτουν ταλέντο, τσαγανό και αποκτούν την απαιτούμενη μπασκετική παιδεία που τόσο λείπει από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, η οποία χρειάζεται την στήριξη όλων μας!

Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339.

Προηγούμενο άρθροΠυροβόλησαν κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίστηκε αστυνομικός
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: Επιτυχημένο το τουρνουά “Πρωτοχρονιά 2017”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.