Με επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου “η Φιλαδέλφεια” (Φωτογραφίες)

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος

Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ», έκοψε την βασιλόπιτα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Δήμου και το ντουέτο του Σπύρου Ζερβού.

Ευχαριστούμε τους φίλους που παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα, καθώς επίσης τον Δήμαρχο κο Άρη Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γ. Πάνο, τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων κους Γ. Αράπογλου και Απ. Κόντο και τους δημοτικούς συμβούλους κους Γ. Ανεμογιάννη, Ελ. Πλάτανο, Κ. Ντάτση και Ν. Σιώρη. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

   Η Πρόεδρος             Η Γραμματέας

Στ. Αυγέρη               Αγ. Καβακοπούλου

Προηγούμενο άρθροEσπειραν τον θάνατο σε τέμενος στο Κεμπέκ
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Ιανούαριος 2017
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.