Επιτέλους, σφραγίστηκε από τον Δήμο το επικίνδυνο “παράπηγμα” της οδ. Τρυπιά!

0

Πριν παραθέσουμε την ανακοίνωση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, θα υπενθυμίσουμε ένα από τα ρεπορτάζ της Fx για τα εγκαταλελειμμένα και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια κτήρια. Στις 24 Απριλίου 2015 το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μας (δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα και στην έντυπη εφημερίδα μας) είχε τίτλο: “Νέα Φιλαδέλφεια: Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ του Fx με 4 επικίνδυνα “Στέκια” για τα παιδιά μας!”

Μεταξύ άλλων αναφέραμε:

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Fx έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη «εκστρατεία» πληροφόρησης, ανάδειξης και κινητοποίησης για το μεγάλο θέμα των εγκαταλελειμμένων χώρων της πόλης μας. Χώροι, οι οποίοι έχουν γίνει μοδάτα «στέκια» κάποιων παιδιών της πόλης μας. Μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου, ακόμα και Δημοτικού(!), επισκέπτονται τα συγκεκριμένα «στέκια»!!! Στο Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ της ομάδας του Fx που ακολουθεί, «καταγράψαμε» τέσσερις επικίνδυνους εγκαταλελειμμένους χώρους της Νέας Φιλαδέλφειας:

-«Στέκι» Νο1: Μάβα – Renault Οδός Θεσσαλονίκης 10ο χλμ Αθηνών – Λαμίας

-«Στέκι» Νο2: Οδός Θεσσαλονίκης – Αγία Μαρίνα, Νέα Φιλαδέλφεια

-«Στέκι» Νο3: Οδός Ιπποκράτους & Ηρακλέους  – Απομάχων Νέα Φιλαδέλφεια

-«Παράπηγμα» Οδός Ν. Τρυπιά 10 – Νέα Φιλαδέλφεια

Από τα κτήρια που αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας, ο Δήμος σφράγισε περιμετρικά το κτήριο της Μάβα – Renault τον Σεπτέμβριο του 2016 και σήμερα μας ανακοίνωσε την σφράγιση του “παραπήγματος” της οδού Τρυπιά που βρίσκεται δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο:

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος προέβει στην σφράγιση του εγκαταλελειμμένου ιδιόκτητου ακινήτου επί της οδού Τρυπιά, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος γενικότερα.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Πότε θα χτυπήσει ο νέος Χιονιάς
Επόμενο άρθροΔείτε το επετειακό Βίντεο της Fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.