Νέα Φιλαδέλφεια: Πότε θα χτυπήσει ο νέος Χιονιάς

1

Από το απόγευμα της Τετάρτης φτάνει το νέο και δριμύτερο κύμα χιονιά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές

και καταιγίδες, οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Αναλυτικά, από το απόγευμα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου.

Τα  φαινόμενα θα διαρκέσουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Χιονοπτώσεις – κατά τόπους και πυκνές – θα έχουμε από το βράδυ της Πέμπτης και από τα βόρεια ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Από το βράδυ Πέμπτης ως το απόγευμα της Παρασκευής χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και βόρεια Θεσσαλία. Από το βράδυ της Παρασκευής, κατά περιόδους σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο, ανατολική νησιωτική χώρα και Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από την Παρασκευή και από τα βόρεια, η οποία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη χώρα.

Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί από το Σάββατο, ο οποίος στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

Το Σάββατο οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Αττική και τις γύρω περιοχές θα είναι ισχυρές, ενώ σταδιακά από το απόγευμα θα αρχίσει η εξασθένιση τους στη δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Στη συνέχεια της ημέρας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ελλάδας.

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα. Στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο να παραμείνει συνεχώς υπό το μηδέν.

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια Ελλάδα, αλλά σταδιακά ο καιρός θα εμφανίσει σημάδια βελτίωσης.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Σύμφωνα με το Weather.com ο καιρός στην πόλη μας μέχρι και την Κυριακή θα είναι:

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=d45JsO0CJ7U

Προηγούμενο άρθρο4 παιδιά δηλητηριάστηκαν από ξυλόσομπα…
Επόμενο άρθροΕπιτέλους, σφραγίστηκε από τον Δήμο το επικίνδυνο “παράπηγμα” της οδ. Τρυπιά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.