ΦΕΑ: Από επιτυχία σε επιτυχία τα Προμίνι

0

Ανίκητο παραμένει στην φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της ΕΣΚΑ το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ. Οι μικροί του Δημήτρη Μαστρογιάννη επιβλήθηκαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” του Ιωνικού ΝΦ με σκορ 46-11(!) και συνεχίζουν με το απόλυτο στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής.
Οι «κυανέρυθροι» της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, δείχνοντας την διαφορά κλάσης από τους αντιπάλους τους.

Σημασία έχει ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν σε κάθε αγωνιστική ότι διαθέτουν ταλέντο, τσαγανό και αποκτούν την απαιτούμενη μπασκετική παιδεία που τόσο λείπει από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, η οποία χρειάζεται την στήριξη όλων μας!

Συγχαρητήρια στους καλαθοσφαιριστές την ομάδας Προμίνι της ΦΕΑ για την εμφάνιση τους στο σαββατιάτικο ματς και ιδιαίτερα στον προπονητή τους Δημήτρη Μαστρογιάννη, ο οποίος παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα κρατεί χαμηλούς τόνους. «Οι παίκτες μου είναι εργάτες», αρκέστηκε να πει στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά, ενώ για τη συνέχεια: «Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους. Δουλειά και μόνο δουλειά».

Την επόμενη αγωνιστική οι μικροί της ΦΕΑ έχουν ρεπό, ενώ στις 7 Ιανουαρίου του 2017 στο κλειστό της Νέας Φιλαδελφείας θα υποδεχθούν στις 2:15 μ.μ. στο ντέρμπι των πρωτοπόρων τη Νέα Ιωνία.

Στη μεγάλη νίκη της ΦΕΑ επί του Ιωνικού ΝΦ αγωνίστηκαν οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία σε τροχαίο με οδηγό και παρέα 15χρονα!
Επόμενο άρθροΤραγικός τέλος για Δημοτικό Σύμβουλο – υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.