Σκότωσαν τον Τυνήσιο “Μακελάρη με το φορτηγό” στην Ιταλία!

0

Νεκρός από πυρά της αστυνομίας στο Μιλάνο έπεσε ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση στην αγορά του Βερολίνου, Ανις Αμρι, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ασφαλείας της Ιταλίας.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η αστυνομία της Δανίας είχε ανακοινώσει ότι η περιγραφή του Τυνήσιου υπόπτου για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου ταιριάζει με έναν άνδρα, ο οποίος εθεάθη στο Άαλμποργκ της Δανίας.

Μάλιστα στον λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση.

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδική Στάση Εργασίας στους Δήμους την…
Επόμενο άρθροΕορταστικές Ευχές: Φορέων – Συλλόγων – Προσώπων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.