Νέα Χαλκηδόνα: Σήμερα το άναμμα του Δέντρου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:


Σήμερα Παρασκευή στις 18:00 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα γίνει το άναμμα του δέντρου , η μεικτή χορωδία του Δήμου μας, η χορωδία της Παιγνιοθήκης ΑΜΕΑ, αλλά και φιλικά συμμετέχουσες οι παιδικές χορωδίες από το 2ο Δημοτικό σχολείο της Ν. Ιωνίας και τα Εθνικά Ωδεία Ηρακλείου και Αμαρουσίου, θα τραγουδήσουν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία με εορταστικό ρεπερτόριο και κάλαντα από το συγκρότημα Jaguar Bombs και πολλές εκπλήξεις !!!
Θα βιώσουμε μοναδικές , χαρούμενες εορταστικές στιγμές, θα ξεφύγουμε από την δύσκολη πραγματικότητα, αλλά παράλληλα θα βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν προϊόντα για τις ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο, κλπ.). Επίσης θα βοηθήσουμε και το BAZAAR της Παιγνιοθήκης- ΑΜΕΑ, που θα γίνει στον ίδιο χώρο για την ενίσχυση των προσπαθειών μας

Προηγούμενο άρθρο491.870€ καταλογίστηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. σε δύο υπαλλήλους του Δήμου Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ΛΑΕ ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.