Ημερολόγιο Pirelli 2017: Απομυθοποιώντας την τέλεια ομορφιά… χωρίς ρετούς! (pics-video)

0

Πέρυσι, η Annie Leibovitz παρουσίασε εμβληματικές προσωπικότητες, όπως τη Serena Williams, την Patti Smith, την Tavi Gevinson και τη Yoko Ono, προβάλλοντάς τις ως ισχυρές παρουσίες και όχι απλώς ως σώματα.

Φέτος, ο Peter Lindbergh ακολουθεί τα βήματά της στην έκδοση του 2017. Ο στόχος του ήταν «να δημιουργήσω ένα ημερολόγιο που δεν προωθεί τα τέλεια σώματα, αλλά την ευαισθησία και το συναίσθημα, γδύνοντας τις φωτογραφιζόμενες μέχρι την ψυχή τους, γεγονός που τις κάνει να δείχνουν περισσότερο γυμνές παρά χωρίς ρούχα». Επέλεξε, επίσης, να μην ρετουσάρει τις φωτογραφίες.

Η 44η έκδοση του ημερολογίου, με τίτλο Emotional (Συναισθηματικό), περιλαμβάνει τις Jessica Chastain, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Léa Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright και Zhang Ziyi. Η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Moscow State, Anastacia Ignatova, κάνει επίσης μια απρόσμενη εμφάνιση.

Jessica ChastainJessica Chastain

 

Nicole KidmanNicole Kidman

 

Julianne MooreJulianne Moore

 

Uma ThurmanUma Thurman

 

Robin WrightRobin Wright

 

Lupita Nyong'oLupita Nyong’o

Και τα Backstage προηγούμενων ετών…

 

ΠΗΓΗvice.com
Προηγούμενο άρθροΗ πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης;
Επόμενο άρθροΑπλή αναλογική στις Δημοτικές εκλογές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.