Από τι πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ

0

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του διάσημου -με καταγωγή από την Κύπρο- τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.

Ο Τζορτζ Μάικλ ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος των Wham και στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του:
«Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, Τζορτζ, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν»…

Ηταν γνωστό -εδώ και χρόνια- στην Μεγάλη Βρετανία ότι ο τραγουδιστήs ήταν εθισμένοs σε σκληρά ναρκωτικά. Μάλιστα του είχε απαγορευτεί να οδηγεί. Σύμφωνα με πληροφορίεs των βρετανικών μέσων, ο Τζορτζ Μάικλ απεβίωσε ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει βαριά πνευμονία ( είχε υποβληθεί και σε τραχειοτομή), ενώ είχε και καρδιακή ανεπάρκεια…

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Τζορτζ Μάικλ!
Επόμενο άρθροFx-news: “Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά – Προτάσεις ενίσχυσης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.