Ο 38χρονος “Δράκος” πίσω και από τον θάνατο της Αγραφιώτου;;;

0

agrafiotoukali1Στην Ασφάλεια έχει σημάνει συναγερμός μετά την σύλληψη του 38χρονου “Δράκου της Νέας Φιλαδέλφειας” , καθώς εξετάζεται με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος αυτός να είναι το “τέρας” που σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 38χρονος πραγματοποίησε σύμφωνα με την Ασφάλεια, μέσα σε μια ημέρα και συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου, τρεις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες, οι δυο ανήλικες μαθήτριες, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε θωπεύσει και χτυπήσει μια 47χρονη περαστική, σε δρόμο της Κυψέλης.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του επικίνδυνου “σάτυρου”, στην Ασφάλεια Αττικής σήμανε συναγερμός, καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων του, προσαρμόζουν με αυτά της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Το γεγονός πως όλες οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε κοινή θέα, είναι ένα στοιχείο που δεν είναι δυνατόν να παραβλέψουν οι αστυνομικοί, καθώς και η δολοφονία της άτυχης γυναίκας διεπράχθη σε κοινόχρηστο χώρο, πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, χωρίς να ενδιαφέρεται ο δράστης εάν εκείνη την στιγμή εμφανιστούν πελάτες του καταστήματος.

Παράλληλα, σε όλες τις επιθέσεις που πραγματοποίησε ο σεσημασμένος “δράκος”, χρησιμοποίησε βία και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τα θύματα του, είτε χτυπώντας τα, είτε πιάνοντας τα από το λαιμό. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ομοιότητα, καθώς ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, αρχικά πιάνοντας την από το λαιμό, ενώ στην συνέχεια και λόγω της αντίδρασης της, άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο τοίχο.

Τέλος, οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις του επικίνδυνου “σάτυρου” είναι όλες κοντινές με το σημείο δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η ίδια έμενε στο Ν. Ηράκλειο, η δολοφονία διεπράχθη στο Μαρούσι, ενώ οι επιθέσεις του “σάτυρου” σημειώθηκαν στην Ν. Φιλαδέλφεια, το Μαρούσι. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι και ενώ είχε αποκαλυφθεί η δολοφονία της 69χρονης, ο 38χρονος είχε επιτεθεί σε 47χρονη γυναίκα στην περιοχή της Κυψέλης.

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και λόγω επιπλέον ενδείξεων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, υπέβαλαν σε ανάκριση τον συλληφθέντα, ενώ παράλληλα τα αποτυπώματα του, αλλά και το γενετικό του υλικό – “DNA” – θα συγκριθούν, δυστυχώς με τα λιγοστά στοιχεία, που έχουν συλλέξει από το σημείο της άγριας δολοφονίας οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗΘεοδόσης Πάνου - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΆλλαξε και επίσημα όνομα ο Δήμος μας!
Επόμενο άρθροΠαρεμβάσεις σε σχολικά κτήρια της Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.