Πως συνελήφθη ο «Δράκος» της Νέας Φιλαδέλφειας – Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ & το Αποκλειστικό της Fx!

0


Από την πρώτη στιγμή που είχαν έρθει πληροφορίες στην εφημερίδα μας για ύπαρξη επικίνδυνου ατόμου που παρενοχλεί νέα κορίτσια αλλά και γυναίκες στην περιοχή της Βόρειας Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκινήσαμε το ρεπορτάζ μας και παράλληλα κάναμε μια ήπια δημοσίευση για να μην υπάρξει πανικός αλλά και να έχουμε όλοι την προσοχή μας (Τρίτη 15/11): Ψυχραιμία για τον «περίεργο» που κυκλοφορεί στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια

Το ρεπορτάζ μας συνεχίστηκε και την Παρασκευή (18/11) αργά το βράδυ μάθαμε την ευχάριστη είδηση, της σύλληψης από την ασφάλεια Νέας Φιλαδέλφειας του “περίεργου” που τελικά ήταν “Δράκος” σύμφωνα με το “πλούσιο” ιστορικό του όπως και γράφαμε: Συνελήφθη ο «περίεργος» που αναστάτωσε τη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια!

Σήμερα (23/11) η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε δελτίο τύπου προς ενημέρωση των πολιτών, για το θέμα, και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση:

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών στις περιοχές της Ν. Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις. Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 18-11-2016 στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας, ένας 38χρονος ημεδαπός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, μετά την καταγραφή περιστατικών κατά τα οποία άγνωστος άνδρας κινούμενος στις περιοχές της Ν. Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης, είτε με μοτοσυκλέτα είτε πεζός, εντόπιζε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, τις πλησίαζε και αιφνιδιαστικά και με βίαιο τρόπο προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες, το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας συνέστησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του και η εξακρίβωση της δράσης του.
Όπως διαπιστώθηκε ο 38χρονος είναι ο δράστης τεσσάρων (4) περιστατικών προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο (2) ενηλίκων γυναικών και δύο (2) ανήλικων κοριτσιών, που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προαναφερόμενες περιοχές.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Ο 38χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σε Καταστήματα Κράτησης, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον κ. Ανακριτή, όπου μετά την απολογία του παραγγέλθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Προηγούμενο άρθροΠως συνελήφθη ο “Δράκος” της Νέας Φιλαδέλφειας – Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ & το Αποκλειστικό της Fx
Επόμενο άρθροΣυνεστίαση από τους φίλους του “Ευ Αγωνίζεσθαι” & την “Πίστη”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.