Και επίσημα “αλλαγή σκυτάλης” στην αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών!

0

dimos-skytalhΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την επίσημη ενημέρωση για την “αλλαγή σκυτάλης” στην αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών. Να θυμίσουμε ότι η Fx σας είχε ενημερώσει σχετικά το Σάββατο 12/11 (δείτε ΕΔΩ)…

Ορισμός του κ. Μανωλεδάκη ως αντιδημάρχου Τεχνικών υπηρεσιών στη θέση του κ. Καλαμπόκη

Ενημερώνουμε ότι ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Καλαμπόκης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου στο Δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο. Η παραίτηση έγινε δεκτή, αφού αντικειμενικά προβλήματα δεν επέτρεπαν στον ίδιο τον κ. Καλαμπόκη την παραμονή του με αποτελεσματικό τρόπο στη θέση ευθύνης του αντιδημάρχου.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Καλαμπόκη για την αδιάκοπη προσπάθεια που κατέβαλε αυτά τα δύο χρόνια στο σχεδιασμό και την οργάνωση δράσεων για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης μας. Αφήνει μία πλούσια παρακαταθήκη σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού για την πόλη μας στον επόμενο αντιδήμαρχο, στον οποίο και θα σταθεί δίπλα για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την ολοκλήρωση του οράματός μας για το Δήμο.

Στη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Μανωλεδάκης, μηχανολόγος μηχανικός και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών, ο οποίος θα έχει κάθε στήριξη προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο του.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Καλαμπόκη.

«14/11/16

Αγαπητέ  Δήμαρχε , φίλε Άρη

Αρχικώς θα ήθελα να σου εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες να με ορίσεις αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως επίσης να σε ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την θητεία μου, από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα.

Δυστυχώς όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση του χρόνου της θητείας μου, ιδιαιτέρως σοβαροί προσωπικοί, αλλά και επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να προβώ στην υποβολή της παραίτησής μου από την θέση του Αντιδημάρχου.

Ευχαριστώ όλους τους εργαζομένους του Δήμου και ιδιαιτέρως τους απασχολούμενους στους τομείς ευθύνης μου, για την αμέριστη αλλά και ακάματη συμπαράστασή τους.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλα τα μέλη των επιτροπών, για την αγαστή συνεργασία που επέδειξαν, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ., στον τομέα ευθύνης μου.

Παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών και από αυτή τη θέση θα συνεχίσω να παλεύω για την υλοποίηση του δύσκολου έργου που έχουμε αναλάβει για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του Δήμου μας .

Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον νέο Αντιδήμαρχο, με την υπόσχεση ότι θα είμαι στο πλευρό του όπου και όποτε με χρειαστεί.»

Προηγούμενο άρθροΕξομοιώνεται πλήρως το σύμφωνο συμβίωσης με το γάμο!
Επόμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Εσπερινά Κηρύγματα & συναντήσεις με νέους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.